I Don´t Wanna Fight No More

Godmorgon alla glada. Nu sitter vi alla 3 flickor här ny duschade å fina å ska snart gå ner på stan å käka lite för att sen börja TA igen... Gårdagen blev ju inte direkt lyckad för min del, så jag drog hem ganska tidigt men ikväll ska jag hålla humöret uppe och ha roligt:)

                                     
pussar på er alla<333

Kommentarer
Postat av: .....

kanske sku borda tänka på att komma på jobb till skolan ist för och dricka .. skolan är nog viktigare!!! men vissa kanske inte bryr sig lika mycket..

Taskigt å bara skita i dina kamrater som får jobba ännu mer på kvällen för att du vill dricka ist.. Så jävla respeklöst alltså!!!

2009-12-13 @ 21:36:44
Postat av: Anonym

Jag håller fullständigt med!

Du verkar inte alls bry dig om att andra får jobba arslet av sig på Hjorten medan du gör precis som du vill?!

Hoppas verkligen rektorn kanske får reda på det hur du håller på med.. Så kanske du får lite vett i dig och komma på jobb istället för att dricka. Vi är inte elaka, vi säger bara precis som det ska va. Alla andra jobbar som dom ska, så du ska fan se till att göra som vi också..

2009-12-14 @ 15:53:22
Postat av: Anonym

Om bara alla skulle kunna skita i vad andra gör hela tiden...De är inga andra som bryr sig om vad ni gör så varför BRY er om vad jag gör med mitt liv!!!!!! Det är mitt problem att jag får skit för att jag inte kommer å jobbar...

2009-12-14 @ 16:03:48
Postat av: .....

ja men det har nog fan ingen betydelse att du skiter i det.. för du jobbar ju tillochmed halvtid och börjar senae än alla andra så hur svårt är det inte då att komma några timmar?!?!?! snacka om lat ... de är väl fan klart vi BRYR oss när det skulle kunnat vara en till som hjälper till coh arbetar så fan att du int bryr dig..

Ta dig nån stans alltså , för fan va arg jag blir!!! :@

2009-12-14 @ 21:26:58
Postat av: Anonym

Nu håller jag med anonym nummero 1 igen. Du är för lat för att jobba, erkänn det. Och undra på om du inte får goda ord av rektorn om du håller på som du gör. Vi vet precis vad du håller på med ska du veta!

Men du, kom int alls på jobb om de ska va så, ingen vill väl ändå jobba med en så lat person.. eller?

Visa lite hänsyn istället då så kanske nån tycker det är bättre? Alla lärare ser allt, om du inte tror det. Dom vet t.om vad du gör på FRITIDEN!!!!!



Kanske du ska hoppa av också? Kanske du inte ens får gå kvar nästa termin?! Klart som fan att vi bryr oss vad du gör, för det är så JÄVLA KUL NÄR DU GÖR FEL FEL FEL FEL FEL!!!

"Inga andra som bryr sig om vad ni gör"????

Inte? Hur kommer det sig då att vi är en hel liga som hatar de här?!

Ta dig i arslet, för en krage har du ju int.... HAHAHAHAHA

2009-12-14 @ 21:39:23
Postat av: Anonym

det handlar inte om att jag är lat, det är bara så jävla världelöst att jobba i skolan på helgerna när man har bättre saker för sig... Man känner sig som en jävla slav när man jobbar där... Och det spelar fan ingen roll att en är borta för det är alltid för många servitörer så hälften gör ändå inget!!! Och jag säger bara de ni ska fan inte skriva massa skit om ni inte ens vågar säga vem ni är!!!!!

2009-12-15 @ 09:24:41
Postat av: ......

ahahahha din tönt.. klart att det gör något om du är borta va fan det höt ju till din utbildning att vara här på helgerna och jobba det är det som gör att man lär sig därför är man här men om du inte har fattat det så är nog detta inte din grej och det tror jag att du tillochmed vet om så...



alla är här för att jobba och det beror ju helt och hållet på om det är mycket bokat eller int så det är bara för dig att pallra dig hit sen när det är jobbturer bara så du vet.. du vill väl inte få mer dåliga ord om dig eller?!?!?!? HAHAHAH

2009-12-15 @ 13:13:50
Postat av: sonja

fan va löjligt om alla bara skulle sköta sitt eget istället. ni som håller på så här måste ju ha ett tragiskt liv alltså

2009-12-20 @ 00:13:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0